
Narancsos birsalmalekvár


Hozzávalók
kb. 2 db 720 ml-es üveghez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Alternatív elkészítés
Annak érdekében, hogy a birsalma az előkészítés során ne barnuljon meg, tegyük a feldarabolt gyümölcsöt citromos vízbe. Ehhez keverjen el 1 liter vízben 2 csapott teáskanál (10 g) Dr. Oetker Citromsavat.


Narancsos birsalmalekvár
Hozzávalók
kb. 2 db 720 ml-es üveghez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Alternatív elkészítés
Annak érdekében, hogy a birsalma az előkészítés során ne barnuljon meg, tegyük a feldarabolt gyümölcsöt citromos vízbe. Ehhez keverjen el 1 liter vízben 2 csapott teáskanál (10 g) Dr. Oetker Citromsavat.

Legújabb cikkek

Keményítő kisokos
Az étkezési keményítő hasznos társ a konyhában, legyen szó sütemények sütéséről, vagy levesek, főzelékek, mártások, szószok, házi pudingok készítéséről


Főzzünk be kevesebb cukorral!
Szívesen eltennéd a nyár ízeit, de törekszel arra, hogy kevesebb cukrot fogyassz? Jó hír, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd, indulhat a befőzés kisebb mennyiségű cukorral!


Szószok, csatnik, mártogatósok – velük teljes az étel
Bár kiegészítőként tartjuk számon, egy mártogatós vagy szósz szerepe közel sem elhanyagolható, hiszen még finomabbá varázsolják a feltálalt ételt, desszertet.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?