Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Erdei gyümölcsös zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

Gyümölcsös réteghez:

80 g fagyasztott erdeigyümölcs-keverék
kb. 2-3 teáskanál agávészirup

Rétegezéshez:

kb. 2-3 teáskanál agávészirup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Gyümölcsös réteg:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben hozzáadjuk a vaníliás cukrot és ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Lehúzzuk a tűzről, majd hagyjuk kicsit hűlni.

Zabkása:
A mandulaitalt felforrósítjuk (100 °C). A tasak tartalmát hozzáadjuk, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk.

Rétegezés:
A Creme VEGA-t ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Egy tetszőleges pohárba rétegezzük a zabkását a Creme VEGA-val és az erdei gyümölccsel együtt.

Tippek:

A receptvideóban szereplő Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta helyett, a receptbe újonnan bekerülő Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor terméket ajánljuk.
Az édesítéshez agávészirup helyett használhatunk például sztíviát, juhar-, rizs- vagy datolyaszirupot.
A desszertet friss gyümölcsökkel és mentalevelekkel díszíthetjük.
A zabkását 125 ml forró vízzel is elkészíthetjük.
Erdei gyümölcsös zabkása

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!