Kókuszgolyó pohárdesszert
Hozzávalók
Pudinghoz:
Rétegezéshez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A Creme VEGA-t kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A kihűlt pudingra kókuszreszeléket szórunk (egy keveset félreteszünk), erre kanalazzuk a lecsepegtetett meggybefőttet és a Creme VEGA-t. Végül a desszertek tetejét megszórjuk a félretett kókusszal, és mentalevelekkel díszítve tálaljuk.
Tipp:
Kókuszgolyó pohárdesszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Rétegezéshez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A Creme VEGA-t kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A kihűlt pudingra kókuszreszeléket szórunk (egy keveset félreteszünk), erre kanalazzuk a lecsepegtetett meggybefőttet és a Creme VEGA-t. Végül a desszertek tetejét megszórjuk a félretett kókusszal, és mentalevelekkel díszítve tálaljuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?