Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Muffin Airfryerben

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 8 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 8 darab elkészítéséhez

Sütéshez:

8 darab muffin sütőpapír (Ø 5 cm)

Tésztához:

125 g búzaliszt
fél tasak Dr. Oetker Airfryer Sütőpor (5,5 g)
100 g lágy vaj vagy margarin
2 darab tojás (M-es)
60 g cukor
50 g csokoládécsepp
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tészta:
Keverjük össze a lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót (a csokoládé darabok kivételével), és keverjük össze az egészet egy spatula segítségével alaposan, amíg sima tésztát kapunk. Végül röviden keverjük hozzá a csokoládé darabokat. A tésztát két kanál segítségével töltsük a formákba. Helyezzük a formákat az Airfryer-be, és süssük meg a muffinokat.

Légkeveréses sütés: kb. 160 °C

Sütési idő: 12-14 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!

Tipp:

Még formásabb lesz a muffinunk, ha a tetejét 4 perc sütés után késsel bevágjuk, majd folytatjuk a sütést.
Muffin Airfryerben

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő 20-40 perc között
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!