
Vegán csokoládés mousse



Hozzávalók
300 g Dr. Oetker Tortabevonó ét
400 g selyemtofu
6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 csipet só
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Elkészítés
Elkészítés:
A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.

Kedvencnek jelölöm

Vegán csokoládés mousse
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
400 g selyemtofu
6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 csipet só
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.

Legújabb cikkek
0

Így készíts gyümölcskompótot!
Gyönyörű szilvák, őszibarackok, almák, körték közül válogathatunk a piacon, épp itt az ideje, hogy ízletes, fűszeres kompótot főzzünk belőlük.

0

Lángos, a nyári kedvenc
Nem telhet el nyár lángos nélkül! A klasszikus sajtos-tejfölös az egyik legkedveltebb strandétel, de itt még nem állunk meg, lássuk mennyiféle lángost süthetünk!

0

Dobd fel a nyárestéket hűsítő italokkal!
Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?