 
                Vegán csokoládés mousse
 20-40 perc között
                        20-40 perc között
                     Könnyen elkészíthető
                        Könnyen elkészíthető
                     kb. 8 adag
                            kb. 8 adag
                        Hozzávalók
                                        300 g Dr. Oetker Tortabevonó ét
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        400 g selyemtofu
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 csipet só
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        150 g Dr. Oetker Creme VEGA
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés:
                                    A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.
                                
                             Nincs értékelve
                            
                                Nincs értékelve
                            
                        
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                     
                                            
                 
                                            Vegán csokoládés mousse
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
                                        400 g selyemtofu
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 csipet só
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        150 g Dr. Oetker Creme VEGA
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
                                    A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.
                                
                             
                                            Legújabb cikkek
    1
                         
            
     
            Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
 
                    
    2
                         
            
     
            Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
 
                    
    3
                         
            
     
            Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
 
                     
                     
                    
 Pudingos desszertek, pohárkrémek
                                    Pudingos desszertek, pohárkrémek
                                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         Belépés Facebook fiókkal
                                Belépés Facebook fiókkal
                             Belépés Google fiókkal
                                Belépés Google fiókkal
                            
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?