Vegán Crème Brûlée
Hozzávalók
Crème Brûlée-hez:
Karamellizáláshoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A krémet elosztjuk kb. 4 hőálló formában vagy csészében, kicsit hagyjuk kihűlni, és 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Karamellizálás:
Tálalás előtt a krémet megszórjuk cukorral, és konyhai karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk.
Tipp:
Vegán Crème Brûlée
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
Crème Brûlée-hez:
Karamellizáláshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A krémet elosztjuk kb. 4 hőálló formában vagy csészében, kicsit hagyjuk kihűlni, és 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Karamellizálás:
Tálalás előtt a krémet megszórjuk cukorral, és konyhai karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?