Vegán burgonyasaláta
Hozzávalók
Vegán majonézhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a creme vega-t, a mustárt, az agavészirupot és az uborkalevet egy turmixgépbe. Közepes fokozaton keverjük, majd fokozatosan, vékony sugárban adjuk hozzá az olajat, amíg besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Tisztítsuk meg a retket, és vágjuk szeletekre vagy csíkokra. Mossuk meg a metélőhagymát, töröljük szárazra, és vágjuk apró darabra. Keverjük össze a burgonyaszeleteket, az uborkát, a retekszeletek körülbelül felét és a metélőhagyma felét a vegán majonézzel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük burgonyasalátát, és hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát.
Tálaljuk a vegán burgonyasalátát a maradék retekkel és metélőhagymával.
Tipp:
Vegán burgonyasaláta
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
Vegán majonézhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a creme vega-t, a mustárt, az agavészirupot és az uborkalevet egy turmixgépbe. Közepes fokozaton keverjük, majd fokozatosan, vékony sugárban adjuk hozzá az olajat, amíg besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Tisztítsuk meg a retket, és vágjuk szeletekre vagy csíkokra. Mossuk meg a metélőhagymát, töröljük szárazra, és vágjuk apró darabra. Keverjük össze a burgonyaszeleteket, az uborkát, a retekszeletek körülbelül felét és a metélőhagyma felét a vegán majonézzel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük burgonyasalátát, és hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát.
Tálaljuk a vegán burgonyasalátát a maradék retekkel és metélőhagymával.
Tipp:
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?