Vaníliás desszert málnatóban
Hozzávalók
Vaníliapudinghoz:
Ezenkívül:
Elkészítés
Elkészítés:
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, levesszük a tűzről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. Ezután ismét visszatesszük a tűzre, és kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd 4 különböző, hideg vízzel leöblített formába töltjük, és legalább 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
250 g málnát megtisztítunk és pürésítünk, finom szűrőn keresztül átnyomkodjuk, és porcukorral ízesítjük.
Díszítés:
A pudingot a formákból egy tálra borítjuk, a Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszertet eperpürével körítjük és kókuszreszelékkel tálaljuk.
Tippek
Vaníliás desszert málnatóban
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
Vaníliapudinghoz:
Ezenkívül:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, levesszük a tűzről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. Ezután ismét visszatesszük a tűzre, és kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd 4 különböző, hideg vízzel leöblített formába töltjük, és legalább 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
250 g málnát megtisztítunk és pürésítünk, finom szűrőn keresztül átnyomkodjuk, és porcukorral ízesítjük.
Díszítés:
A pudingot a formákból egy tálra borítjuk, a Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszertet eperpürével körítjük és kókuszreszelékkel tálaljuk.
Tippek
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?