Vaníliás desszert málnatóban
Hozzávalók
Vaníliapudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Prémium Puding Bourbon Vaníliás
40 g cukor
100 ml tej
300 ml habtejszín
Ezenkívül:
250 g málna
porcukor
kókuszreszelék
Elkészítés
Elkészítés:
A Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, levesszük a tűzről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. Ezután ismét visszatesszük a tűzre, és kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd 4 különböző, hideg vízzel leöblített formába töltjük, és legalább 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
250 g málnát megtisztítunk és pürésítünk, finom szűrőn keresztül átnyomkodjuk, és porcukorral ízesítjük.
Díszítés:
A pudingot a formákból egy tálra borítjuk, a Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszertet eperpürével körítjük és kókuszreszelékkel tálaljuk.
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, levesszük a tűzről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. Ezután ismét visszatesszük a tűzre, és kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd 4 különböző, hideg vízzel leöblített formába töltjük, és legalább 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
250 g málnát megtisztítunk és pürésítünk, finom szűrőn keresztül átnyomkodjuk, és porcukorral ízesítjük.
Díszítés:
A pudingot a formákból egy tálra borítjuk, a Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszertet eperpürével körítjük és kókuszreszelékkel tálaljuk.
Tippek
A pohárkrémet ízlés szerint egyéb idénygyümölcs- áfonya, meggy, eper, barack - püréjével, vagy lekvárjával is kínálhatjuk.
Kedvencnek jelölöm
Vaníliás desszert málnatóban
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
Vaníliapudinghoz:
40 g cukor
100 ml tej
300 ml habtejszín
Ezenkívül:
250 g málna
porcukor
kókuszreszelék
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, levesszük a tűzről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. Ezután ismét visszatesszük a tűzre, és kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd 4 különböző, hideg vízzel leöblített formába töltjük, és legalább 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
250 g málnát megtisztítunk és pürésítünk, finom szűrőn keresztül átnyomkodjuk, és porcukorral ízesítjük.
Díszítés:
A pudingot a formákból egy tálra borítjuk, a Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszertet eperpürével körítjük és kókuszreszelékkel tálaljuk.
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, levesszük a tűzről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. Ezután ismét visszatesszük a tűzre, és kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd 4 különböző, hideg vízzel leöblített formába töltjük, és legalább 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
250 g málnát megtisztítunk és pürésítünk, finom szűrőn keresztül átnyomkodjuk, és porcukorral ízesítjük.
Díszítés:
A pudingot a formákból egy tálra borítjuk, a Vaníliás desszert málnatóban pohárkrém desszertet eperpürével körítjük és kókuszreszelékkel tálaljuk.
Tippek
A pohárkrémet ízlés szerint egyéb idénygyümölcs- áfonya, meggy, eper, barack - püréjével, vagy lekvárjával is kínálhatjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?