
Narancsos étcsokoládé puding



Hozzávalók
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding étcsokoládés
500 ml tej
50 g cukor
2 db narancs (kifilézve)
1 tasak Dr. Oetker Habpor
150 ml hideg tej
4 ek. málnaszirup
Dr. Oetker Dekorcukrok
Elkészítés
Elkészítés:
A csokoládépudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felét 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkehelybe öntjük és hűlni hagyjuk, közben a másik felét fóliával letakarjuk, hogy ne bőrösödjön. Miután a puding kissé kihűlt, a kifilézett narancsot egyenletesen elosztjuk rajta, majd a puding másik felét rákanalazzuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukorral díszítjük.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukorral díszítjük.

Kedvencnek jelölöm

Narancsos étcsokoládé puding
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
500 ml tej
50 g cukor
2 db narancs (kifilézve)
1 tasak Dr. Oetker Habpor
150 ml hideg tej
4 ek. málnaszirup
Dr. Oetker Dekorcukrok
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A csokoládépudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felét 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkehelybe öntjük és hűlni hagyjuk, közben a másik felét fóliával letakarjuk, hogy ne bőrösödjön. Miután a puding kissé kihűlt, a kifilézett narancsot egyenletesen elosztjuk rajta, majd a puding másik felét rákanalazzuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukorral díszítjük.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukorral díszítjük.

Legújabb cikkek
0

Így készíts gyümölcskompótot!
Gyönyörű szilvák, őszibarackok, almák, körték közül válogathatunk a piacon, épp itt az ideje, hogy ízletes, fűszeres kompótot főzzünk belőlük.

0

Lángos, a nyári kedvenc
Nem telhet el nyár lángos nélkül! A klasszikus sajtos-tejfölös az egyik legkedveltebb strandétel, de itt még nem állunk meg, lássuk mennyiféle lángost süthetünk!

0

Dobd fel a nyárestéket hűsítő italokkal!
Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?