Csokis-krémlikőrös desszert
Hozzávalók
Pudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű
500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor
3 evőkanál krémlikőr
Elkészítés
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Hozzákeverjük a krémlikőrt is, majd a pudingot desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, és langyosan vagy kihűlve fogyasztjuk.
Kedvencnek jelölöm
Csokis-krémlikőrös desszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor
3 evőkanál krémlikőr
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Hozzákeverjük a krémlikőrt is, majd a pudingot desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, és langyosan vagy kihűlve fogyasztjuk.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?