Mogyorós gesztenyetekercs -vegàn
Hozzávalók
Kakaôs tèszta:
Gesztenye krèm:
Dìszìtès:
Elkészítés
Előkèszìtès előző nap
Màsnap a leszűrt datolyàt 1-2 ek vìzzel botmixerrel pürèsìtjük.
A kesudiót leszűrjük , 2-3 ek vizet hagyunk rajta ès botmixerrel pürèsìtjük, tejszìn àllagúnak kell lennie.
Kakaós tèszta
Gesztenye krèm
A kakaós tèsztàra kenjük.
Feltekerjük ( lassan mert a tèszta puha)tetejèt mogyoróval megszórjuk.
Hűtöben hagyjuk hülni 3-4 óràt. Szeletelès előtt 15 percre tegyük mèlyhűtőbe.
Mogyorós gesztenyetekercs -vegàn
Hozzávalók
Kakaôs tèszta:
Gesztenye krèm:
Dìszìtès:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkèszìtès előző nap
Màsnap a leszűrt datolyàt 1-2 ek vìzzel botmixerrel pürèsìtjük.
A kesudiót leszűrjük , 2-3 ek vizet hagyunk rajta ès botmixerrel pürèsìtjük, tejszìn àllagúnak kell lennie.
Kakaós tèszta
Gesztenye krèm
A kakaós tèsztàra kenjük.
Feltekerjük ( lassan mert a tèszta puha)tetejèt mogyoróval megszórjuk.
Hűtöben hagyjuk hülni 3-4 óràt. Szeletelès előtt 15 percre tegyük mèlyhűtőbe.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?