Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Borkrém kehely

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

250 ml fehérbor
80 g porcukor
3 teáskanál rum
250 ml hideg tejszín
1 narancs leve

A díszítéshez:

csokoládéforgács

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A pudingot a tasakon feltüntetett utasítás szerint, de tej helyett bor felhasználásával és a porcukor hozzáadásával elkészítjük. A pudingot hagyjuk lehűlni, közben többször megkeverjük. A zselatint a tasakon feltüntetett utasítás szerint elkészítjük. A narancslevet és a rumot felmelegítjük, és a zselatinhoz adjuk, majd a pudinghoz keverjük a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan hozzákeverjük a zselatinos pudinghoz. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk, csokoládéforgáccsal hintve tálaljuk.
A Borkrém kehely kifejezetten ünnepekre javasolt pohárkrém desszert, alkoholmentes változatát szőlőléből készíthetjük el.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2022-08-05
0 Kedvelés

Lángos, a nyári kedvenc

Nem telhet el nyár lángos nélkül! A klasszikus sajtos-tejfölös az egyik legkedveltebb strandétel, de itt még nem állunk meg, lássuk mennyiféle lángost süthetünk!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-07-27
0 Kedvelés

Dobd fel a nyárestéket hűsítő italokkal!

Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-07-22
0 Kedvelés

Befőzés fűszeresen – fahéjtól a csilipaprikáig

Nyáron a szezonális gyümölcsök, zöldségek között mindenki megtalálja a kedvenceit, amiket szívesen elrak télire is. Befőzéskor a fűszerekről se feledkezzünk meg!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!