
Édes brownie háromszögek



Hozzávalók
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
50 g durvára vágott törökmogyoró
15 darab Toffifee® desszert
Díszítéshez:
50 g fehér csoki
Elkészítés
Előkészítés:
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat, a vizet, és a
csokoládélapokat (a dobozban található), majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. Rászórjuk az aprított mogyorót és a Toffifee® darabokat a púpos felével lefelé a tésztába nyomjuk. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A csokoládét durvára aprítjuk, mélyhűtő tasakba tesszük, jól lezárjuk, és lassú tűzön, gőz fölött felolvasztjuk. Egy kis csücsköt levágunk, és a csokoládét a Toffifee®-re nyomjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt kb. 15 négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan elfelezzük. A brownie-k kenőkéssel egyszerűen szétválaszthatók.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat, a vizet, és a
csokoládélapokat (a dobozban található), majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. Rászórjuk az aprított mogyorót és a Toffifee® darabokat a púpos felével lefelé a tésztába nyomjuk. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A csokoládét durvára aprítjuk, mélyhűtő tasakba tesszük, jól lezárjuk, és lassú tűzön, gőz fölött felolvasztjuk. Egy kis csücsköt levágunk, és a csokoládét a Toffifee®-re nyomjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt kb. 15 négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan elfelezzük. A brownie-k kenőkéssel egyszerűen szétválaszthatók.

Kedvencnek jelölöm

Édes brownie háromszögek
Hozzávalók
kb. 30 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
50 g durvára vágott törökmogyoró
15 darab Toffifee® desszert
Díszítéshez:
50 g fehér csoki
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat, a vizet, és a
csokoládélapokat (a dobozban található), majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. Rászórjuk az aprított mogyorót és a Toffifee® darabokat a púpos felével lefelé a tésztába nyomjuk. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A csokoládét durvára aprítjuk, mélyhűtő tasakba tesszük, jól lezárjuk, és lassú tűzön, gőz fölött felolvasztjuk. Egy kis csücsköt levágunk, és a csokoládét a Toffifee®-re nyomjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt kb. 15 négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan elfelezzük. A brownie-k kenőkéssel egyszerűen szétválaszthatók.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat, a vizet, és a
csokoládélapokat (a dobozban található), majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. Rászórjuk az aprított mogyorót és a Toffifee® darabokat a púpos felével lefelé a tésztába nyomjuk. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A csokoládét durvára aprítjuk, mélyhűtő tasakba tesszük, jól lezárjuk, és lassú tűzön, gőz fölött felolvasztjuk. Egy kis csücsköt levágunk, és a csokoládét a Toffifee®-re nyomjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt kb. 15 négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan elfelezzük. A brownie-k kenőkéssel egyszerűen szétválaszthatók.

Legújabb cikkek
1

Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

2

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

3

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?