Málnás-joghurtos tiramisu
Hozzávalók
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A babapiskóta darabok felét 2 nagy desszertpohárban elosztjuk, és rácsöpögtetjük a málnapüré felét. A málnás-tejszínes krém felét elosztjuk rajta, majd a maradék babapiskóta darabokat, málnapürét és a málnás-tejszínes krémet is elosztjuk a poharakban. A tiramisut legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A tortabevonót a csomagolóanyagon lévő utasítás szerint felolvasztjuk. A tasak egyik kis csücskét levágjuk. Egy darab sütőpapírra a tortabevonóval 4 szívet rajzolunk, és két-két Y, O és U betűt írunk. A díszítést hideg helyre tesszük, és hagyjuk megszilárdulni.
Tálalás előtt a díszeket óvatosan késsel leválasztjuk a sütőpapírról.
A betűket a tiramisukrém tetejére fektetjük, és a szíveket a pohár szélén a krémbe állítjuk.
Tipp:
Málnás-joghurtos tiramisu
Hozzávalók
kb. 2 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A babapiskóta darabok felét 2 nagy desszertpohárban elosztjuk, és rácsöpögtetjük a málnapüré felét. A málnás-tejszínes krém felét elosztjuk rajta, majd a maradék babapiskóta darabokat, málnapürét és a málnás-tejszínes krémet is elosztjuk a poharakban. A tiramisut legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A tortabevonót a csomagolóanyagon lévő utasítás szerint felolvasztjuk. A tasak egyik kis csücskét levágjuk. Egy darab sütőpapírra a tortabevonóval 4 szívet rajzolunk, és két-két Y, O és U betűt írunk. A díszítést hideg helyre tesszük, és hagyjuk megszilárdulni.
Tálalás előtt a díszeket óvatosan késsel leválasztjuk a sütőpapírról.
A betűket a tiramisukrém tetejére fektetjük, és a szíveket a pohár szélén a krémbe állítjuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?