Kajszi-őszibarack likőr
Hozzávalók
Nagy edényhez/üveghez tetővel (kb. 3 l):
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A likőrt szűrőn keresztül leöntjük, és kisebb, forró vízzel átmosott üvegekbe töltjük.
TIpp:
Kajszi-őszibarack likőr
Hozzávalók
kb. 25 adag elkészítéséhez
Nagy edényhez/üveghez tetővel (kb. 3 l):
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A likőrt szűrőn keresztül leöntjük, és kisebb, forró vízzel átmosott üvegekbe töltjük.
TIpp:
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?