Brownie Mikulások
Hozzávalók
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
Díszítéshez:
Dr. Oetker Díszítő Cukormáz fehér
Dr. Oetker Dekor Toll színes (piros)
Dr. Oetker Dekor Toll csokoládé- és karamellízű (sötétbarna)
Elkészítés
Előkészítés:
A sütőformát (a dobozban található) a leírás alapján összeállítjuk, és a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A brownie-t a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük, hosszában elfelezzük, és mindkét felet háromszögekre vágjuk.
Díszítés:
A díszítő cukormázat a csomagoláson található útmutató szerint előkészítjük. A Mikulások szeméhez díszítő cukormázat és sötétbarna dekor tollat, a sapkákhoz és az orrokhoz piros dekor tollat, a szakállakhoz és a sapkák pomponjához pedig szintén díszítő cukormázat használunk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A brownie-t a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük, hosszában elfelezzük, és mindkét felet háromszögekre vágjuk.
Díszítés:
A díszítő cukormázat a csomagoláson található útmutató szerint előkészítjük. A Mikulások szeméhez díszítő cukormázat és sötétbarna dekor tollat, a sapkákhoz és az orrokhoz piros dekor tollat, a szakállakhoz és a sapkák pomponjához pedig szintén díszítő cukormázat használunk.
Tipp:
A brownie tésztáját ízesíthetjük 1 teáskanál Dr. Oetker Mézes sütemény fűszerkeverékkel.
Kedvencnek jelölöm
Brownie Mikulások
Hozzávalók
kb. 12-14 darab elkészítéséhez
Díszítéshez:
Dr. Oetker Dekor Toll színes (piros)
Dr. Oetker Dekor Toll csokoládé- és karamellízű (sötétbarna)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A sütőformát (a dobozban található) a leírás alapján összeállítjuk, és a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A brownie-t a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük, hosszában elfelezzük, és mindkét felet háromszögekre vágjuk.
Díszítés:
A díszítő cukormázat a csomagoláson található útmutató szerint előkészítjük. A Mikulások szeméhez díszítő cukormázat és sötétbarna dekor tollat, a sapkákhoz és az orrokhoz piros dekor tollat, a szakállakhoz és a sapkák pomponjához pedig szintén díszítő cukormázat használunk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A brownie-t a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük, hosszában elfelezzük, és mindkét felet háromszögekre vágjuk.
Díszítés:
A díszítő cukormázat a csomagoláson található útmutató szerint előkészítjük. A Mikulások szeméhez díszítő cukormázat és sötétbarna dekor tollat, a sapkákhoz és az orrokhoz piros dekor tollat, a szakállakhoz és a sapkák pomponjához pedig szintén díszítő cukormázat használunk.
Tipp:
A brownie tésztáját ízesíthetjük 1 teáskanál Dr. Oetker Mézes sütemény fűszerkeverékkel.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?