"Hópelyhes" kakaós ital
Hozzávalók
1 darab 250 ml-es üveghez:
2 evőkanál Dr. Oetker Holland kakaó sütéshez
1 evőkanál porcukor
1 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor
1 teáskanál Dr. Oetker Étkezési keményítő
50 g étcsokoládé darabok
2 - 3 evőkanál mini mályvacukor
Elkészítés
Elkészítés:
Üvegbe töltés:
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
Kedvencnek jelölöm
"Hópelyhes" kakaós ital
Hozzávalók
kb. 2 adag elkészítéséhez
1 darab 250 ml-es üveghez:
2 evőkanál Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
1 evőkanál porcukor
1 teáskanál Dr. Oetker Étkezési Keményítő
50 g étcsokoládé darabok
2 - 3 evőkanál mini mályvacukor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Üvegbe töltés:
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?