Aszalt meggyes tarka puding
Hozzávalók
                                        1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        500 ml tej
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        500 ml tej
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        4 ek. aszalt meggy
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Habpor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        150 ml hideg tej
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        Dr. Oetker Dekorcukrok
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés:
                                    A vaníliapudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. Az elkészült pudinggal 4 db hideg vízzel kiöblített pudingformát félig megtöltünk. A formákat fóliával letakarjuk és a pudingokat hűtőszekrénybe tesszük. 
Közben a csokoládéízű pudingot is elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. A pudingot fóliával letakarjuk és hűlni hagyjuk. A kissé kihűlt csokoládéízű pudingot a hűtőből kivett vaníliaízű pudingok tetején egyenletesen elosztjuk, majd a formákat a hűtőszekrénybe visszatesszük. Miután a pudingok teljesen kihűltek és megszilárdultak, a pudingokat a formákból desszertes tányérokra borítjuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk, és a pudingot tejszínhabbal, majd dekorcukorral díszítjük.
                            Közben a csokoládéízű pudingot is elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. A pudingot fóliával letakarjuk és hűlni hagyjuk. A kissé kihűlt csokoládéízű pudingot a hűtőből kivett vaníliaízű pudingok tetején egyenletesen elosztjuk, majd a formákat a hűtőszekrénybe visszatesszük. Miután a pudingok teljesen kihűltek és megszilárdultak, a pudingokat a formákból desszertes tányérokra borítjuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk, és a pudingot tejszínhabbal, majd dekorcukorral díszítjük.
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                    
                                            
                Aszalt meggyes tarka puding
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
                                        500 ml tej
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g cukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                                                    
                                        500 ml tej
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g cukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        4 ek. aszalt meggy
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Habpor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        150 ml hideg tej
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        Dr. Oetker Dekorcukrok
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
                                    A vaníliapudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. Az elkészült pudinggal 4 db hideg vízzel kiöblített pudingformát félig megtöltünk. A formákat fóliával letakarjuk és a pudingokat hűtőszekrénybe tesszük. 
Közben a csokoládéízű pudingot is elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. A pudingot fóliával letakarjuk és hűlni hagyjuk. A kissé kihűlt csokoládéízű pudingot a hűtőből kivett vaníliaízű pudingok tetején egyenletesen elosztjuk, majd a formákat a hűtőszekrénybe visszatesszük. Miután a pudingok teljesen kihűltek és megszilárdultak, a pudingokat a formákból desszertes tányérokra borítjuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk, és a pudingot tejszínhabbal, majd dekorcukorral díszítjük.
                            Közben a csokoládéízű pudingot is elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. A pudingot fóliával letakarjuk és hűlni hagyjuk. A kissé kihűlt csokoládéízű pudingot a hűtőből kivett vaníliaízű pudingok tetején egyenletesen elosztjuk, majd a formákat a hűtőszekrénybe visszatesszük. Miután a pudingok teljesen kihűltek és megszilárdultak, a pudingokat a formákból desszertes tányérokra borítjuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk, és a pudingot tejszínhabbal, majd dekorcukorral díszítjük.
                                            Legújabb cikkek
    1
                        
            
    Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
    2
                        
            
    Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
    3
                        
            
    Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
                    
                    
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?