Vegán vaníliás pohárdesszert
Hozzávalók
Pudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding Vaníliaízű
35 g cukor
400 ml kókuszital
Rétegezéshez:
100 g málna (friss vagy fagyasztott)
75 g vegán keksz
Elkészítés
Elkészítés:
Puding:
Kevés kókuszitallal a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.
Málnapüré:
A friss málnát gondosan megmossuk vagy felolvasztjuk a fagyasztott málnát. Pürésítsük az egészet egy turmixgépben vagy botmixerrel.
Törjük össze durva darabokra a vegán kekszeket, és tegyük a 4 desszertes pohárba. A vaníliapuding felét tegyük rá a kekszre, majd osszuk el a málnapürét a 4 pohárban. Végül osszuk el a maradék pudingot a málnapürén. A vegán pudingdesszertet fogyasztásig tároljuk a hűtőszekrényben.
Kevés kókuszitallal a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.
Málnapüré:
A friss málnát gondosan megmossuk vagy felolvasztjuk a fagyasztott málnát. Pürésítsük az egészet egy turmixgépben vagy botmixerrel.
Törjük össze durva darabokra a vegán kekszeket, és tegyük a 4 desszertes pohárba. A vaníliapuding felét tegyük rá a kekszre, majd osszuk el a málnapürét a 4 pohárban. Végül osszuk el a maradék pudingot a málnapürén. A vegán pudingdesszertet fogyasztásig tároljuk a hűtőszekrényben.
Kedvencnek jelölöm
Vegán vaníliás pohárdesszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Rétegezéshez:
100 g málna (friss vagy fagyasztott)
75 g vegán keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Puding:
Kevés kókuszitallal a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.
Málnapüré:
A friss málnát gondosan megmossuk vagy felolvasztjuk a fagyasztott málnát. Pürésítsük az egészet egy turmixgépben vagy botmixerrel.
Törjük össze durva darabokra a vegán kekszeket, és tegyük a 4 desszertes pohárba. A vaníliapuding felét tegyük rá a kekszre, majd osszuk el a málnapürét a 4 pohárban. Végül osszuk el a maradék pudingot a málnapürén. A vegán pudingdesszertet fogyasztásig tároljuk a hűtőszekrényben.
Kevés kókuszitallal a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.
Málnapüré:
A friss málnát gondosan megmossuk vagy felolvasztjuk a fagyasztott málnát. Pürésítsük az egészet egy turmixgépben vagy botmixerrel.
Törjük össze durva darabokra a vegán kekszeket, és tegyük a 4 desszertes pohárba. A vaníliapuding felét tegyük rá a kekszre, majd osszuk el a málnapürét a 4 pohárban. Végül osszuk el a maradék pudingot a málnapürén. A vegán pudingdesszertet fogyasztásig tároljuk a hűtőszekrényben.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?