
Vegán kókusztejes vaníliapuding erdei gyümölcsös öntettel



Hozzávalók
Vaníliapudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding Vaníliaízű
500 ml kókuszital
30 g agávészirup
Gyümölcsöntethez:
120 g fagyasztott erdeigyümölcs-keverék
kb. 1 evőkanál agávészirup
Elkészítés
Elkészítés:
Vaníliapuding:
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.
Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.
Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.
Tipp:
Mentalevelekkel vagy citromfűvel díszíthetjük a pudingokat.

Kedvencnek jelölöm

Vegán kókusztejes vaníliapuding erdei gyümölcsös öntettel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Gyümölcsöntethez:
120 g fagyasztott erdeigyümölcs-keverék
kb. 1 evőkanál agávészirup
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Vaníliapuding:
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.
Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.
Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.
Tipp:
Mentalevelekkel vagy citromfűvel díszíthetjük a pudingokat.

Legújabb cikkek
0

Így készíts gyümölcskompótot!
Gyönyörű szilvák, őszibarackok, almák, körték közül válogathatunk a piacon, épp itt az ideje, hogy ízletes, fűszeres kompótot főzzünk belőlük.

0

Lángos, a nyári kedvenc
Nem telhet el nyár lángos nélkül! A klasszikus sajtos-tejfölös az egyik legkedveltebb strandétel, de itt még nem állunk meg, lássuk mennyiféle lángost süthetünk!

0

Dobd fel a nyárestéket hűsítő italokkal!
Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?