Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán burgonyaleves

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6-8 adag

Hozzávalók

kb. 6-8 adag elkészítéséhez

150 g hagyma
1 kg lisztes jellegű burgonya
250 g sárgarépa vagy zeller
3 evőkanál étolaj, pl. repceolaj
kb. 700 ml zöldségalaplé
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Hámozzuk meg a burgonyát és a sárgarépát vagy zellert, és vágjuk apró kockákra.

Elkészítés:

Melegítsük fel az olajat egy nagy fazékban. Adjuk hozzá a kockára vágott hagymát, burgonyát és sárgarépát, és közepes lángon, időnként megkeverve pároljuk kb. 2-3 percig. Öntsük hozzá a zöldséglevest, és forraljuk fel. Csökkentsük a hőfokot, és főzzük kb. 15-20 percig fedő alatt, közepes lángon. Turmixgép segítségével durvára pürésítsük vagy aprítsuk fel a zöldségek egy részét.

Keverjük bele a Cuisine VEGA-t. A vegán burgonyalevest sóval és borssal fűszerezzük, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Tippek:

A leveshez ízlés szerint adhatunk 1 teáskanál majorannát.
A levest tálaljuk kolbásszal vagy virslivel.
Vegán burgonyaleves

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!