
Tiramisu golyók



Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Keverjük össze a mascarponét a többi hozzávalóval, és forgassuk bele a piskótamorzsát. Vegyük ki a keveréket a tálból, és formázzunk egy kb. 30 cm hosszú tekercset.
Osszuk a tekercset kb. 30 egyforma vastagságú darabra, és formázzunk belőle golyókat. Forgassuk meg a tiramisugolyókat kakaóban, és tálalásig tartsuk a hűtőszekrényben.
Tippek:
Ha a tiramisugolyókat alkohol nélkül szeretné elkészíteni, egyszerűen hagyja ki az amarettót.


Tiramisu golyók
Hozzávalók
30 darab elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Keverjük össze a mascarponét a többi hozzávalóval, és forgassuk bele a piskótamorzsát. Vegyük ki a keveréket a tálból, és formázzunk egy kb. 30 cm hosszú tekercset.
Osszuk a tekercset kb. 30 egyforma vastagságú darabra, és formázzunk belőle golyókat. Forgassuk meg a tiramisugolyókat kakaóban, és tálalásig tartsuk a hűtőszekrényben.
Tippek:
Ha a tiramisugolyókat alkohol nélkül szeretné elkészíteni, egyszerűen hagyja ki az amarettót.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?