Sajtkrémes brownies
Hozzávalók
Tepsihez (kb. 28x18 cm):
Sajtkrémes réteghez:
Brownies tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit béleljük ki sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tegyük a krémsajtot, a cukrot, a tojást és a bourbon vanília pasztát egy keverőtálba, és konyhai robotgéppel (habverő) keverjük habosra.
Brownies tészta:
A vajat vagy margarint egy keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) keverjük simára. Fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, a bourbon vaníliás cukrot és a sót, és keverjük addig, amíg alaposan összekeveredik. Keverjük hozzá egyesével a tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton. Adjuk hozzá a felolvasztott tortabevonót, majd keverjük össze a lisztet a sütőporral és a kakaóval és szintén keverjük a masszához.
A brownie tésztát - 3 evőkanál kivételével - oszlassuk el a tepsiben. Öntsük rá az előkészített sajtkrémet, és kenjük el rajta. A maradék brownie-tésztát pacaszerűen terítsük a sajtkrémes rétegre és egy villa segítségével márványozzuk. Helyezzük a tepsit a sütő alsó részében lévő rácsra és süssük meg a süteményt.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Hagyjuk a sajtkrémes brownie-t egy süteményrácson kihűlni, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk és találjuk.
Tipp:
Sajtkrémes brownies
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Tepsihez (kb. 28x18 cm):
Sajtkrémes réteghez:
Brownies tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit béleljük ki sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tegyük a krémsajtot, a cukrot, a tojást és a bourbon vanília pasztát egy keverőtálba, és konyhai robotgéppel (habverő) keverjük habosra.
Brownies tészta:
A vajat vagy margarint egy keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) keverjük simára. Fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, a bourbon vaníliás cukrot és a sót, és keverjük addig, amíg alaposan összekeveredik. Keverjük hozzá egyesével a tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton. Adjuk hozzá a felolvasztott tortabevonót, majd keverjük össze a lisztet a sütőporral és a kakaóval és szintén keverjük a masszához.
A brownie tésztát - 3 evőkanál kivételével - oszlassuk el a tepsiben. Öntsük rá az előkészített sajtkrémet, és kenjük el rajta. A maradék brownie-tésztát pacaszerűen terítsük a sajtkrémes rétegre és egy villa segítségével márványozzuk. Helyezzük a tepsit a sütő alsó részében lévő rácsra és süssük meg a süteményt.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Hagyjuk a sajtkrémes brownie-t egy süteményrácson kihűlni, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk és találjuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?