Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ribizlis vaníliakrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
200 g vegyes bogyós gyümölcs (piros ribizli, áfonya)
4 db ostyarúd
néhány citromfűlevél

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudinport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük. A mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A bogyós gyümölcsöt megmossuk, a szárát eltávolítjuk. A gyümölcs 2/3-ad részét desszertes poharakban elosztjuk. A krémpuding felét a gyümölcsös rétegre kanalazzuk. A maradék gyümölcsöt és krémet felváltva rétegezzük a poharakba, majd a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és gyümölccsel díszítjük.
A Ribizlis vaníliakrém dekoratív pohárkrém desszert vendégvárónak, vagy étkezés után kínáljuk.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!