Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ribizlis vaníliakrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
200 g vegyes bogyós gyümölcs (piros ribizli, áfonya)
4 db ostyarúd
néhány citromfűlevél

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudinport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük. A mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A bogyós gyümölcsöt megmossuk, a szárát eltávolítjuk. A gyümölcs 2/3-ad részét desszertes poharakban elosztjuk. A krémpuding felét a gyümölcsös rétegre kanalazzuk. A maradék gyümölcsöt és krémet felváltva rétegezzük a poharakba, majd a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és gyümölccsel díszítjük.
A Ribizlis vaníliakrém dekoratív pohárkrém desszert vendégvárónak, vagy étkezés után kínáljuk.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!