![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43726-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
![Szükséges idő](https://sutes.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutes.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Puding:
Elkészítés
Elkészítés
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43727-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43728-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43729-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43730-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Csillag](https://sutes.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
Hozzávalók
Puding:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43726-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43727-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43728-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43729-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
![Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31024/43730-pudingos-barack-gomb-alatt-megbuvo-dios-halom.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?