Pillecukros-mogyorós brownie
Hozzávalók
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
100 g hántolt törökmogyoró
kb. 50 g fehér pillecukor (hagyományos méretű vagy mini)
Elkészítés
Előkészítés:
A mogyorót durvára aprítjuk. Amennyiben hagyományos méretű pillecukrot használunk a süteményhez, kis darabokra vágjuk. A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk, és a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
30-35 perc sütés után kirakjuk a pillecukorral a sütemény tetejét, és visszatoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg a pillecukrok megolvadnak és világos aranybarna színűek lesznek.
Sütési idő: kb. 10-15 perc
A süteményt a formában, süteményrácson hagyjuk kihűlni, majd tetszőleges méretű szeletekre vágjuk.
A süteményport keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
30-35 perc sütés után kirakjuk a pillecukorral a sütemény tetejét, és visszatoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg a pillecukrok megolvadnak és világos aranybarna színűek lesznek.
Sütési idő: kb. 10-15 perc
A süteményt a formában, süteményrácson hagyjuk kihűlni, majd tetszőleges méretű szeletekre vágjuk.
Tipp:
A brownie-t törökmogyoró helyett földimogyoróval, mandulával vagy dióval is elkészíthetjük.
Kedvencnek jelölöm
Pillecukros-mogyorós brownie
Hozzávalók
kb. 10-12 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
100 g hántolt törökmogyoró
kb. 50 g fehér pillecukor (hagyományos méretű vagy mini)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A mogyorót durvára aprítjuk. Amennyiben hagyományos méretű pillecukrot használunk a süteményhez, kis darabokra vágjuk. A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk, és a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
30-35 perc sütés után kirakjuk a pillecukorral a sütemény tetejét, és visszatoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg a pillecukrok megolvadnak és világos aranybarna színűek lesznek.
Sütési idő: kb. 10-15 perc
A süteményt a formában, süteményrácson hagyjuk kihűlni, majd tetszőleges méretű szeletekre vágjuk.
A süteményport keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojásokat, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
30-35 perc sütés után kirakjuk a pillecukorral a sütemény tetejét, és visszatoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg a pillecukrok megolvadnak és világos aranybarna színűek lesznek.
Sütési idő: kb. 10-15 perc
A süteményt a formában, süteményrácson hagyjuk kihűlni, majd tetszőleges méretű szeletekre vágjuk.
Tipp:
A brownie-t törökmogyoró helyett földimogyoróval, mandulával vagy dióval is elkészíthetjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?