Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Marcipánburgonya

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 25 darab

Hozzávalók

kb. 25 darab elkészítéséhez

Marcipánburgonyához:

55 g porcukor

Beforgatáshoz:

kb. 50 g cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Marcipánburgonya:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.

Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.

Tipp:

A marcipánburgonya szorosan zárt dobozban kb. 2 hétig eltartható.
Marcipánburgonya

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!