Marcipánburgonya
Hozzávalók
Marcipánburgonyához:
1 csomag Dr. Oetker Marcipán
55 g porcukor
Beforgatáshoz:
kb. 50 g cukor
kb. 1 teáskanál Dr. Oetker Holland kakaó sütéshez
Elkészítés
Elkészítés:
Marcipánburgonya:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
Tipp:
A marcipánburgonya szorosan zárt dobozban kb. 2 hétig eltartható.
Kedvencnek jelölöm
Marcipánburgonya
Hozzávalók
kb. 25 darab elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Marcipánburgonya:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
Tipp:
A marcipánburgonya szorosan zárt dobozban kb. 2 hétig eltartható.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?