Krémsajtos brownie
Hozzávalók
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
75 g Dr. Oetker Marcipán
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
Krémhez:
75 g Dr. Oetker Marcipán
100 g lágy vaj vagy margarin
250 g krémsajt (pl. Philladelphia)
100 g porcukor
Elkészítés
Előkészítés:
A tésztához a marcipánt csíkokra vágjuk. A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd elosztjuk rajta a marcipáncsíkokat. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A marcipánt kis darabokra vágjuk, a vajjal vagy margarinnal, a krémsajttal és a porcukorral együtt keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és rászórjuk a csokoládédarabokat (a dobozban található). A süteményt 16 darabra vágjuk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd elosztjuk rajta a marcipáncsíkokat. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A marcipánt kis darabokra vágjuk, a vajjal vagy margarinnal, a krémsajttal és a porcukorral együtt keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és rászórjuk a csokoládédarabokat (a dobozban található). A süteményt 16 darabra vágjuk.
Kedvencnek jelölöm
Krémsajtos brownie
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
75 g Dr. Oetker Marcipán
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
Krémhez:
75 g Dr. Oetker Marcipán
100 g lágy vaj vagy margarin
250 g krémsajt (pl. Philladelphia)
100 g porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tésztához a marcipánt csíkokra vágjuk. A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd elosztjuk rajta a marcipáncsíkokat. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A marcipánt kis darabokra vágjuk, a vajjal vagy margarinnal, a krémsajttal és a porcukorral együtt keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és rászórjuk a csokoládédarabokat (a dobozban található). A süteményt 16 darabra vágjuk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd elosztjuk rajta a marcipáncsíkokat. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A marcipánt kis darabokra vágjuk, a vajjal vagy margarinnal, a krémsajttal és a porcukorral együtt keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és rászórjuk a csokoládédarabokat (a dobozban található). A süteményt 16 darabra vágjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?