Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Krémpuding mandarinnal

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

175 g mandarinbefőtt (lecsepegtetve)
250 ml hideg tej
200 ml hideg habtejszín

Díszítéshez:

némi apróra vágott pisztácia

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A mandarint szűrőben lecsepegtetjük, a folyadékot félretesszük. Tegyünk félre kb. 8 gerezd mandarint a díszítéshez.

Elkészítés:

Öntsük az összegyűjtött folyadékot, a tejet és a tejszínt egy keverőtálba. Adjuk hozzá a krémpudingport és kézi habverővel 3 perc alatt keverjük simára. Öntsük a krém felét desszertes poharakba, és fedjük be a maradék mandarinokkal, a tetejére pedig öntsük a maradék krémet.

Díszítsük a pudingot a maradék mandarinokkal, és szórjuk meg pisztáciával. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe az elkészült desszerteket.
Krémpuding mandarinnal

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
26 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!