Krémpuding mandarinnal
Hozzávalók
Pudinghoz:
175 g mandarinbefőtt (lecsepegtetve)
250 ml hideg tej
200 ml hideg habtejszín
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding vaníliaízű
Díszítéshez:
némi apróra vágott pisztácia
Elkészítés
Előkészítés:
A mandarint szűrőben lecsepegtetjük, a folyadékot félretesszük. Tegyünk félre kb. 8 gerezd mandarint a díszítéshez.
Elkészítés:
Öntsük az összegyűjtött folyadékot, a tejet és a tejszínt egy keverőtálba. Adjuk hozzá a krémpudingport és kézi habverővel 3 perc alatt keverjük simára. Öntsük a krém felét desszertes poharakba, és fedjük be a maradék mandarinokkal, a tetejére pedig öntsük a maradék krémet.
Díszítsük a pudingot a maradék mandarinokkal, és szórjuk meg pisztáciával. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe az elkészült desszerteket.
Díszítsük a pudingot a maradék mandarinokkal, és szórjuk meg pisztáciával. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe az elkészült desszerteket.
Kedvencnek jelölöm
Krémpuding mandarinnal
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
175 g mandarinbefőtt (lecsepegtetve)
250 ml hideg tej
200 ml hideg habtejszín
Díszítéshez:
némi apróra vágott pisztácia
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A mandarint szűrőben lecsepegtetjük, a folyadékot félretesszük. Tegyünk félre kb. 8 gerezd mandarint a díszítéshez.
Elkészítés:
Öntsük az összegyűjtött folyadékot, a tejet és a tejszínt egy keverőtálba. Adjuk hozzá a krémpudingport és kézi habverővel 3 perc alatt keverjük simára. Öntsük a krém felét desszertes poharakba, és fedjük be a maradék mandarinokkal, a tetejére pedig öntsük a maradék krémet.
Díszítsük a pudingot a maradék mandarinokkal, és szórjuk meg pisztáciával. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe az elkészült desszerteket.
Díszítsük a pudingot a maradék mandarinokkal, és szórjuk meg pisztáciával. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe az elkészült desszerteket.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?