Klasszikus vaníliapuding eperszósszal
Hozzávalók
Vaníliapudinghoz:
Eperszószhoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport és a cukrot 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet és a habtejszínt felforraljuk, levesszük a tűzről, és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot az előkészített pudingformákba öntjük, és legalább 4 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
Eperszósz:
Az epret pürésítjük, összekeverjük a habfixálóval és hűtőszekrénybe tesszük.
Tálalás előtt a pudingot a formákból lapos tányérokra kifordítjuk és az eperszósszal kínáljuk.
Tipp:
Klasszikus vaníliapuding eperszósszal
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Vaníliapudinghoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport és a cukrot 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet és a habtejszínt felforraljuk, levesszük a tűzről, és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot az előkészített pudingformákba öntjük, és legalább 4 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
Eperszósz:
Az epret pürésítjük, összekeverjük a habfixálóval és hűtőszekrénybe tesszük.
Tálalás előtt a pudingot a formákból lapos tányérokra kifordítjuk és az eperszósszal kínáljuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?