
Karácsonyi sütinyalóka



Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit (30x40cm) sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a süteményt sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
A kihűlt Karácsonyi sütinyalóka tetszés szerint, dekor tollal, dekorcukrokkal, ostyadekorral (ezeket pár csepp cukormázzal vagy dekor tollal is rögzíthetjük a süteményeken) díszíthető. Tálaláshoz állítsuk a sütinyalókákat magas falú pohárba.
Tipp:


Karácsonyi sütinyalóka
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Töltelékhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit (30x40cm) sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a süteményt sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
A kihűlt Karácsonyi sütinyalóka tetszés szerint, dekor tollal, dekorcukrokkal, ostyadekorral (ezeket pár csepp cukormázzal vagy dekor tollal is rögzíthetjük a süteményeken) díszíthető. Tálaláshoz állítsuk a sütinyalókákat magas falú pohárba.
Tipp:

Legújabb cikkek

Keményítő kisokos
Az étkezési keményítő hasznos társ a konyhában, legyen szó sütemények sütéséről, vagy levesek, főzelékek, mártások, szószok, házi pudingok készítéséről


Főzzünk be kevesebb cukorral!
Szívesen eltennéd a nyár ízeit, de törekszel arra, hogy kevesebb cukrot fogyassz? Jó hír, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd, indulhat a befőzés kisebb mennyiségű cukorral!


Szószok, csatnik, mártogatósok – velük teljes az étel
Bár kiegészítőként tartjuk számon, egy mártogatós vagy szósz szerepe közel sem elhanyagolható, hiszen még finomabbá varázsolják a feltálalt ételt, desszertet.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?