Gyümölcsös túrós fondü
Hozzávalók
A pudinghoz:
Ezenkívül:
Elkészítés
Elkészítés:
Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.
Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Gyümölcsös túrós fondü
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
A pudinghoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.
Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?