Gyümölcsös túrós fondü
Hozzávalók
A pudinghoz:
250 g vegyes gyümölcs (pl.:málna, eper, szőlô, sárgadinnye)
500 ml tej
80 g cukor (kb. 4 evőkanál)
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
250 g sovány túró
Ezenkívül:
mandulaforgács
Dr. Oetker Tortadara kakaós
Elkészítés
Elkészítés:
Készítsd elő és mérd ki valamennyi hozzávalót.
Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.
Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.
Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Kedvencnek jelölöm
Gyümölcsös túrós fondü
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
A pudinghoz:
250 g vegyes gyümölcs (pl.:málna, eper, szőlô, sárgadinnye)
500 ml tej
80 g cukor (kb. 4 evőkanál)
250 g sovány túró
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Készítsd elő és mérd ki valamennyi hozzávalót.
Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.
Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.
Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?