Gyors kávé-kókuszlikőr
Hozzávalók
150 g Dr. Oetker Tortabevonó ét
400 ml habtejszín
120 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor
125 ml kávé (eszpreszó)
200 ml kókuszlikőr
Elkészítés
Elkészítés:
A tortabevonót vágjuk kisebb darabokra. Forraljuk fel a tejszínhabot, a cukrot, a kávét és a vaníliás cukrot. Adjuk hozzá a tortabevonót és olvasszuk fel benne. Vegyük le a tűzhelyről és adjuk hozzá a kókuszlikőrt, és öntsük az előkészített üvegekbe. Rázzuk jól össze a keveréket.
Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
Tipp:
A kávé-kókuszlikőr hűtőszekrényben kb. 2 hétig eláll.
Kedvencnek jelölöm
Gyors kávé-kókuszlikőr
Hozzávalók
kb. 2 üveg (500 ml) elkészítéséhez
400 ml habtejszín
120 g cukor
125 ml kávé (eszpreszó)
200 ml kókuszlikőr
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tortabevonót vágjuk kisebb darabokra. Forraljuk fel a tejszínhabot, a cukrot, a kávét és a vaníliás cukrot. Adjuk hozzá a tortabevonót és olvasszuk fel benne. Vegyük le a tűzhelyről és adjuk hozzá a kókuszlikőrt, és öntsük az előkészített üvegekbe. Rázzuk jól össze a keveréket.
Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
Tipp:
A kávé-kókuszlikőr hűtőszekrényben kb. 2 hétig eláll.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?