Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Eperszószos chia puding

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

Chia pudinghoz:

400 ml kókuszital
1 evőkanál porcukor
80 g chia mag

Eperszószhoz:

300 g eper
1 evőkanál porcukor

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Chia puding:
A kókuszitalt a kétféle cukorral és a chia maggal összekeverjük, lefedjük, és legalább 4-5 órára, de még jobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, az első órában 3-4 alkalommal átkeverjük. A pihentetést követően, miután a magok megduzzadtak, hozzákeverjük a Creme VEGA-t, és a pudingot elosztjuk a desszertes tálkákban.

Eperszósz:
Az epret megtisztítjuk, megmossuk. Az eper feléhez hozzáadjuk a porcukrot, majd pürésítjük. A többi epret vékony szeletekre vágjuk, óvatosan a püréhez keverjük, és a pudingra kanalazzuk. Ha nem azonnal tálaljuk, a pudingot tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

Kókuszital helyett más tejalternatívát, például mandulaitalt is választhatunk.
Eperszószos chia puding

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 40-60 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!