
Brownie földimogyorós-karamellás krémmel



Hozzávalók
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
3 darab tojás (M-es)
50 ml víz
100 g lágy vaj vagy margarin
Krémhez:
150 g földimogyorókrém
250 g krémsajt (pl. Philladelphia)
1 teáskanál Dr. Oetker Bourbon Vanília Paszta
20 g pörkölt, sótlan földimogyoró
3 evőkanál karamellöntet
Elkészítés
Előkészítés:
A sütőformát (a dobozban található) a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába töltjük, és a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A mogyorókrémet a krémsajttal és a vaníliapasztával keverőpohárba tesszük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és teáskanállal kis mélyedéseket nyomunk a krémbe. Tálalás előtt megszórjuk földimogyoróval és ráöntjük a karamellöntetet, majd tetszés szerinti formában felvágva kínáljuk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába töltjük, és a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A mogyorókrémet a krémsajttal és a vaníliapasztával keverőpohárba tesszük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és teáskanállal kis mélyedéseket nyomunk a krémbe. Tálalás előtt megszórjuk földimogyoróval és ráöntjük a karamellöntetet, majd tetszés szerinti formában felvágva kínáljuk.
Tipp:
A brownie jól előkészíthető és krém nélkül fagyasztható.

Kedvencnek jelölöm

Brownie földimogyorós-karamellás krémmel
Hozzávalók
kb. 16 szelet Brownie földimogyorós-karamellás krémmel elkészítéséhez
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Krémhez:
150 g földimogyorókrém
250 g krémsajt (pl. Philladelphia)
1 teáskanál Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta
20 g pörkölt, sótlan földimogyoró
3 evőkanál karamellöntet
Ezekben a gyűjteményekben található:
A Brownie földimogyorós-karamellás krémmel elkészítése lépésről lépésre
Előkészítés:
A sütőformát (a dobozban található) a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába töltjük, és a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A mogyorókrémet a krémsajttal és a vaníliapasztával keverőpohárba tesszük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és teáskanállal kis mélyedéseket nyomunk a krémbe. Tálalás előtt megszórjuk földimogyoróval és ráöntjük a karamellöntetet, majd tetszés szerinti formában felvágva kínáljuk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába töltjük, és a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A forma oldalait felnyitjuk, a brownie-t leválasztjuk, és deszkára tesszük. A mogyorókrémet a krémsajttal és a vaníliapasztával keverőpohárba tesszük, és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. A krémet elkenjük a süteményen, és teáskanállal kis mélyedéseket nyomunk a krémbe. Tálalás előtt megszórjuk földimogyoróval és ráöntjük a karamellöntetet, majd tetszés szerinti formában felvágva kínáljuk.
Tipp:
A brownie jól előkészíthető és krém nélkül fagyasztható.

Legújabb cikkek
0

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!
Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

0

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!
A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

1

Mentes desszertcsodák pudingból
Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?