Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Almás-fahéjas zabkása joghurttal

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

50 g friss gyümölcs, pl. eper, szőlő, alma, banán
125 ml tej
1 evőkanál méz
2 evőkanál natúr joghurt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az Almás-fahéjas zabkása joghurttal készített desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A gyümölcsöt szemezzük, megtisztítjuk vagy megmossuk, esetleg kicsire vágjuk.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a felforralt tejet ráöntjük, majd alaposan elkeverjük, és 3 percig állni hagyjuk. Belekeverjük a mézet és a joghurtot, ízlés szerint friss gyümölccsel körítjük.

Tippek:

A Almás-fahéjas zabkása tehéntej helyett növényi tejjel - mandulatej, rizstej - is készülhet, így laktózallergiával együtt élő gyermekek is fogyaszthatják. Ez esetben természetesen a joghurtot is ki kell hagyni a receptből.
Almás-fahéjas zabkása joghurttal

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
32 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!