Tönkölybúzás veknik
Hozzávalók
A kelt tésztához:
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 240°C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 220°C (előmelegítve)
A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a vekniket megsütjük.
Sütési idő: kb. 10 perc
10 perc után a sütési hőmérsékletet csökkentjük, és a vekniket készre sütjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 25 - 30 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a vekniket sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tippek:
A fűszerek ízlés szerint variálhatók.
Tönkölybúzás veknik
Hozzávalók
kb. 4 darab elkészítéséhez
A kelt tésztához:
Ezenkívül:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 240°C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 220°C (előmelegítve)
A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a vekniket megsütjük.
Sütési idő: kb. 10 perc
10 perc után a sütési hőmérsékletet csökkentjük, és a vekniket készre sütjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 25 - 30 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a vekniket sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tippek:
A fűszerek ízlés szerint variálhatók.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?