Vegán vaníliás kifli
Hozzávalók
Tésztához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó-felső sütés: kb. 180 °C
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 13-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Díszítés:
A cukrot összekeverjük a vaníliás cukorral és a még forró kiflit meghintjük, vagy a cukorba forgatjuk, majd a süteményt hagyjuk kihűlni.
Tipp:
Egy jól záródó dobozban a sütemény kb. 3 hétig megőrzi finom ízét.
Vegán vaníliás kifli
Hozzávalók
kb. 80 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó-felső sütés: kb. 180 °C
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 13-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Díszítés:
A cukrot összekeverjük a vaníliás cukorral és a még forró kiflit meghintjük, vagy a cukorba forgatjuk, majd a süteményt hagyjuk kihűlni.
Tipp:
Egy jól záródó dobozban a sütemény kb. 3 hétig megőrzi finom ízét.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?