Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
Pralinémasszához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Pralinémasszához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?