Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
Pralinémasszához:
100 g kókuszreszelék
80 g vegán fehércsokoládé
25 g kandírozott narancs
50 g Dr. Oetker Creme Vega
Díszítéshez:
kb. 20 g porcukor
Elkészítés
Előkészítés:
A kókuszreszeléket egy edényben zsiradék nélkül pirítsuk meg és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
Elkészítés:
Pralinémassza:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Jól hűtve a desszert akár 1 hétig is eláll. És úgy is nagyon finom :)
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
Kedvencnek jelölöm
Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Pralinémasszához:
100 g kókuszreszelék
80 g vegán fehércsokoládé
25 g kandírozott narancs
Díszítéshez:
kb. 20 g porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A kókuszreszeléket egy edényben zsiradék nélkül pirítsuk meg és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
Elkészítés:
Pralinémassza:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Jól hűtve a desszert akár 1 hétig is eláll. És úgy is nagyon finom :)
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?