Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán gnocchi serpenyőben

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 3 adag

Hozzávalók

kb. 3 adag elkészítéséhez

250 g fagyasztott spenótlevél
1 közepes fej vöröshagyma
300 g csiperkegomba
150 g cseresznyeparadicsom
30 g fenyőmag
3 evőkanál olívaolaj
500 g vegán hűtött gnocchi
némi frissen őrölt bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A spenótot olvasszuk ki és tegyük egy szűrőre lecsepegni. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Tisztítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. Mossuk meg és felezzük el a cseresznyeparadicsomokat. A fenyőmagot olaj nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron.

Hevítsünk fel 1 evőkanál olajat egy nagy tapadásmentes serpenyőben. Süssük a gnocchit aranybarnára, majd vegyük ki a serpenyőből. Hevítsük fel a maradék olajat a serpenyőben. Pároljuk a hagymát és a gombát kb. 3 percig, majd adjuk hozzá a spenótot, és rövid ideig pároljuk.

Keverjük bele a gnocchit, a paradicsomot és a Cuisine VEGA-t, rövid ideig melegítsük, majd sózzuk és borsozzuk.

Tálaljuk a vegán gnocchit fenyőmaggal megszórva.
Vegán gnocchi serpenyőben

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!