Vegán chilis egytálétel
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Adjuk hozzá a porcukrot, és közepes lángon karamellizáljuk. Adjuk hozzá a zöldségalaplevet, a babérlevelet és a fűszereket. Forraljuk fel az egészet, és fedővel lefedve főzzük kb. 10 percig közepes lángon.
Tegyük a babot egy szitába, öblítsük le hideg vízzel, és csepegtessük le. Keverjük bele a babot és a paradicsomot a levével együtt, és főzzük további 5 percig közepes lángon, fedő alatt.
Keverjük bele a tofut, a bulgurt és a creme vegát. Ízlés szerint fűszerezzük és tálaljuk apróra vágott petrezselyemmel vagy korianderrel és ízlés szerint Creme VEGA-val díszítve.
Vegán chilis egytálétel
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Adjuk hozzá a porcukrot, és közepes lángon karamellizáljuk. Adjuk hozzá a zöldségalaplevet, a babérlevelet és a fűszereket. Forraljuk fel az egészet, és fedővel lefedve főzzük kb. 10 percig közepes lángon.
Tegyük a babot egy szitába, öblítsük le hideg vízzel, és csepegtessük le. Keverjük bele a babot és a paradicsomot a levével együtt, és főzzük további 5 percig közepes lángon, fedő alatt.
Keverjük bele a tofut, a bulgurt és a creme vegát. Ízlés szerint fűszerezzük és tálaljuk apróra vágott petrezselyemmel vagy korianderrel és ízlés szerint Creme VEGA-val díszítve.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?