Vegán bonbon
Hozzávalók
Bonbonhoz:
100 g kókuszreszelék
100 g Dr. Oetker Tortabevonó Ét prémium
2 Tasak Dr. Oetker Vanillincukor
50 g Dr. Oetker Creme VEGA
Díszítéshez:
vegán dekor cukor vagy
Dr. Oetker Tortadara kakaós
Elkészítés
Előkészítés:
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.
Elkészítés:
A tortabevonót durvára aprítjuk, és alacsony hőmérsékleten gőz fölött megolvasztjuk. A kókuszreszeléket és a vanillincukrot tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott tortabevonót és a Creme VEGA-t, és összekeverjük. A dekor cukrot vagy a tortadarát tányérra öntjük. A bonbonmasszát 2 teáskanál segítségével kb. 30 adagra osztjuk, golyókká formázzuk, a dekorokban megforgatjuk, és sütőpapírral fedett deszkára tesszük. A bonbonokat legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.
A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.
Tippek:
A bonbonokat megforgathatjuk kókuszreszelékben is.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.
Kedvencnek jelölöm
Vegán bonbon
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.
Elkészítés:
A tortabevonót durvára aprítjuk, és alacsony hőmérsékleten gőz fölött megolvasztjuk. A kókuszreszeléket és a vanillincukrot tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott tortabevonót és a Creme VEGA-t, és összekeverjük. A dekor cukrot vagy a tortadarát tányérra öntjük. A bonbonmasszát 2 teáskanál segítségével kb. 30 adagra osztjuk, golyókká formázzuk, a dekorokban megforgatjuk, és sütőpapírral fedett deszkára tesszük. A bonbonokat legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.
A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.
Tippek:
A bonbonokat megforgathatjuk kókuszreszelékben is.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?