Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán bonbon

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 30 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 30 darab elkészítéséhez

Bonbonhoz:

100 g kókuszreszelék

Díszítéshez:

vegán dekor cukor vagy
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.

Elkészítés:

A tortabevonót durvára aprítjuk, és alacsony hőmérsékleten gőz fölött megolvasztjuk. A kókuszreszeléket és a vanillincukrot tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott tortabevonót és a Creme VEGA-t, és összekeverjük. A dekor cukrot vagy a tortadarát tányérra öntjük. A bonbonmasszát 2 teáskanál segítségével kb. 30 adagra osztjuk, golyókká formázzuk, a dekorokban megforgatjuk, és sütőpapírral fedett deszkára tesszük. A bonbonokat legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.

Tippek:

A bonbonokat megforgathatjuk kókuszreszelékben is.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.
Vegán bonbon

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!