Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán banános palacsinta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Tésztához:

200 g tönkölybúzaliszt T630
200 ml mandulaital
150 ml szénsavas ásványvíz
3 evőkanál nádcukor vagy barna cukor (kb. 60 g)
1 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 csipet só

Sütéshez:

étolaj

Ezenkívül:

1-2 banán
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Palacsintatészta elkészítése:
A lisztet a sütőporral keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és az egészet konyhai robotgéppel (habverő) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 perc alatt sima tésztává dolgozzuk. A tésztát kb. 30 percig pihentetjük.

Palacsinta sütése:
Bevonatos felforrósított serpenyőt egy hőálló ecsettel kiolajozzuk, majd palacsintánként kb. 1 ½ evőkanál tésztát adagolunk. A palacsinták mindkét oldalát közepes fokozaton, aranybarnára sütjük.
A banánt meghámozzuk, és ferdén szeletekre vágjuk. A még meleg vegán palacsintát a banánszeletekkel tálaljuk.

Tipp:

A banános vegán palacsintát ízlés szerint tálalhatjuk juharsziruppal, pirított dióval vagy porcukorral.
Vegán banános palacsinta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!