Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliaízű krém

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 600 g
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 600 g elkészítéséhez

150 g lágy vaj
150 g porcukor
2 evőkanál tejszín (30 % -os)
300 g krémsajt, hideg (60 % -os)

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A vajat és a vanillincukrot keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük, majd először belekeverjük a porcukrot, utána pedig fokozatosan a tejszínt.

Kanalanként hozzáadjuk a krémsajtot, a legalacsonyabb fokozaton röviden belekeverjük, míg sima krémet nem kapunk, majd lefedve kb. 30 percre hideg helyre tesszük. A vaníliakrémet sütemények díszítéséhez használjuk.

Tipp:

A krémet édes cupcake-ek díszítéséhez, vagy torták, sütemények töltéséhez ajánljuk.
A Vaníliaízű krém sütemények, desszertek, pohárkrémek  megtöltésére, dekorálására való alapkrém.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!