Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Spagetti avokádós pestoval

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pesto:

20 g fenyőmag
75 g szárított paradicsom olajban
300 g érett avokádó
10 bazsalikomlevél
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál zöldcitromlé
frissen őrölt bors

Tészta:

400 g teljes kiőrlésű vegán spagetti

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A fenyőmagot bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, majd tányéron hagyjuk kihűlni. A paradicsomot lecsöpögtetjük. Az avokádót hosszában elfelezzük, a magját kiszedjük, és a húsát kikanalazzuk. A paradicsomot csíkokra vágjuk.

Elkészítés:

Az avokádót a fenyőmaggal, a paradicsommal, a bazsalikommal, az olajjal és a zöldcitromlével pürésítjük. Belekeverjük a Créme VEGA-t, majd borssal és kevés sóval ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján sós vízben megfőzzük, és az avokádós pestoval tálaljuk.

Tippek:

Ha a pesto nem elég krémes, keverjünk bele egy kevés tésztafőzővizet.
Ízlés szerint tálalhatjuk pirított fenyőmaggal és friss bazsalikommal.
Spagetti avokádós pestoval gazdagított mediterráűn finomság, mely főételként nyeri el a vendégek figyelmét.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
54 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!