Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Másnapos zabkása mangóval

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml mandulaital
150 g mangó
1 evőkanál aprított pisztácia
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Másnapos zabkása mangóval desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A zabkását tálkába öntjük, a mandulaitallal összekeverjük és letakarva néhány órára, de legjobb, ha egész éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.

Elkészítés:

Meghámozzuk a mangót, a gyümölcs húsát levágjuk a magjáról és felkockázzuk.
A megpuhult zabkását mikrohullámú sütőben 60-90 másodpercre 600 W-on felforrósítjuk. Mangókockákkal és pisztáciával körítjük.

Tippek:

A Másnapos zabkása desszert mangóval és egyéb idénygyümölccsel is gazdagítható, tálalás előtt ízlés szerint lekvárral, csokoládéöntettel is kínálhatjuk.
Másnapos zabkása mangóval

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
42 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!