
Málnás brownie



Hozzávalók
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
3 darab tojás (M-es)
50 ml víz
100 g lágy vaj vagy margarin
120 g málna
Díszítéshez:
50 g málna
Elkészítés
Előkészítés:
A málnát megmossuk, szárazra töröljük. A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy vajat vagy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába öntjük, és a málnával, valamint a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni. Megmosott, szárazra törölt málnával díszítve tálaljuk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy vajat vagy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába öntjük, és a málnával, valamint a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni. Megmosott, szárazra törölt málnával díszítve tálaljuk.
Tipp:
Negyedekre vágott eperrel is elkészíthetjük.

Kedvencnek jelölöm

Málnás brownie
Hozzávalók
kb. 16 szelet Málnás brownie elkészítéséhez
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
3 darab tojás (M-es)
50 ml víz
100 g lágy vaj vagy margarin
120 g málna
Díszítéshez:
50 g málna
Ezekben a gyűjteményekben található:
A Málnás brownie elkészítése lépésről lépésre
Előkészítés:
A málnát megmossuk, szárazra töröljük. A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy vajat vagy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába öntjük, és a málnával, valamint a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni. Megmosott, szárazra törölt málnával díszítve tálaljuk.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és a lágy vajat vagy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába öntjük, és a málnával, valamint a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni. Megmosott, szárazra törölt málnával díszítve tálaljuk.
Tipp:
Negyedekre vágott eperrel is elkészíthetjük.

Legújabb cikkek
0

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!
Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

0

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!
A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

1

Mentes desszertcsodák pudingból
Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?