Laktózmentes avokádókrémes töltött tojások
Hozzávalók
Töltött tojásokhoz:
8 darab tojás (M-es)
1 szál zsenge újhagyma
½ avokádó (kb. 70 g)
50 g Dr. Oetker Creme VEGA
1 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
só
Díszítéshez:
aprított snidling
Elkészítés
Előkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagyma fehér részét finomra aprítjuk. Az avokádó húsát kikanalazzuk.
Elkészítés:
A tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgájákat kiskanállal óvatosan kiszedjük.
A tojássárgájákat a felaprított újhagymával, az avokádóval, a Creme VEGA-val, a mustárral és a citromlével pürésítjük, végül sóval ízesítjük. Az így kapott krémet csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.
A töltött tojásokat aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
A tojássárgájákat a felaprított újhagymával, az avokádóval, a Creme VEGA-val, a mustárral és a citromlével pürésítjük, végül sóval ízesítjük. Az így kapott krémet csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.
A töltött tojásokat aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
Tipp:
A krémbe reszelhetünk egy kis gerezd fokhagymát.
Kedvencnek jelölöm
Laktózmentes avokádókrémes töltött tojások
Hozzávalók
8 darab elkészítéséhez
Töltött tojásokhoz:
8 darab tojás (M-es)
1 szál zsenge újhagyma
½ avokádó (kb. 70 g)
1 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
só
Díszítéshez:
aprított snidling
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagyma fehér részét finomra aprítjuk. Az avokádó húsát kikanalazzuk.
Elkészítés:
A tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgájákat kiskanállal óvatosan kiszedjük.
A tojássárgájákat a felaprított újhagymával, az avokádóval, a Creme VEGA-val, a mustárral és a citromlével pürésítjük, végül sóval ízesítjük. Az így kapott krémet csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.
A töltött tojásokat aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
A tojássárgájákat a felaprított újhagymával, az avokádóval, a Creme VEGA-val, a mustárral és a citromlével pürésítjük, végül sóval ízesítjük. Az így kapott krémet csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.
A töltött tojásokat aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
Tipp:
A krémbe reszelhetünk egy kis gerezd fokhagymát.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?