Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fekete szedres puncs desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
4 evőkanál darált dió
200 g fekete szeder
8 db ostyarúd
4 evőkanál felezett dió

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük, majd a mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A krémpuding felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A szedret megmossuk, lecsepegtetjük és a krémre helyezzük, majd a darált dióval megszórjuk. A krémpuding másik felét a gyümölcsrétegre kanalazzuk és a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és dióval díszítjük.
A Fekete szedres puncs desszert dekoratív rózsaszín álom finom, kissé fanyar gyümölccsel kombinálva.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
49 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
30 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!