Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fekete szedres puncs desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
4 evőkanál darált dió
200 g fekete szeder
8 db ostyarúd
4 evőkanál felezett dió

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük, majd a mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A krémpuding felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A szedret megmossuk, lecsepegtetjük és a krémre helyezzük, majd a darált dióval megszórjuk. A krémpuding másik felét a gyümölcsrétegre kanalazzuk és a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és dióval díszítjük.
A Fekete szedres puncs desszert dekoratív rózsaszín álom finom, kissé fanyar gyümölccsel kombinálva.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!