Burgonyaleves radicchio salátával
Hozzávalók
Leveshez:
400 g lisztes burgonya
150 g zeller
1 közepes fej vöröshagyma
1 teáskanál étolaj, pl. napraforgóolaj
750 ml zöldségalaplé
frissen őrölt bors
frissen reszelt szerecsendió
só
1 pohár Dr. Oetker Creme Vega
Feltéthez:
kb. 2 evőkanál szeletelt mandula
½ fej szeletelt radicchio (vörös cikória) saláta
Elkészítés
Előkészítés:
Hámozzuk meg a burgonyát és a zellert, és mindkettőt vágjuk kockákra. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát.
Elkészítés:
Melegítsük fel az étolajat egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymakockákat, és kevergetve rövid ideig pároljuk. Adjuk hozzá a burgonyát és a zellert, majd öntsük fel a zöldségalaplével. Forraljuk fel a hozzávalókat, fedjük le, és közepes lángon főzzük kb. 15 percig.
A mandulát zsír nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron. Tisztítsuk meg a radicchiót, és vágjuk nagyon finom csíkokra.
Pürésítsük a burgonyalevest, és keverjük bele a creme vega-t. Tetszés szerint Ízesítsük a fűszerekkel, és tálaljuk a szeletelt radicchióval és a mandulával.
A mandulát zsír nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron. Tisztítsuk meg a radicchiót, és vágjuk nagyon finom csíkokra.
Pürésítsük a burgonyalevest, és keverjük bele a creme vega-t. Tetszés szerint Ízesítsük a fűszerekkel, és tálaljuk a szeletelt radicchióval és a mandulával.
Kedvencnek jelölöm
Burgonyaleves radicchio salátával
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Leveshez:
400 g lisztes burgonya
150 g zeller
1 közepes fej vöröshagyma
1 teáskanál étolaj, pl. napraforgóolaj
750 ml zöldségalaplé
frissen őrölt bors
frissen reszelt szerecsendió
só
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
Feltéthez:
kb. 2 evőkanál szeletelt mandula
½ fej szeletelt radicchio (vörös cikória) saláta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Hámozzuk meg a burgonyát és a zellert, és mindkettőt vágjuk kockákra. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát.
Elkészítés:
Melegítsük fel az étolajat egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymakockákat, és kevergetve rövid ideig pároljuk. Adjuk hozzá a burgonyát és a zellert, majd öntsük fel a zöldségalaplével. Forraljuk fel a hozzávalókat, fedjük le, és közepes lángon főzzük kb. 15 percig.
A mandulát zsír nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron. Tisztítsuk meg a radicchiót, és vágjuk nagyon finom csíkokra.
Pürésítsük a burgonyalevest, és keverjük bele a creme vega-t. Tetszés szerint Ízesítsük a fűszerekkel, és tálaljuk a szeletelt radicchióval és a mandulával.
A mandulát zsír nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron. Tisztítsuk meg a radicchiót, és vágjuk nagyon finom csíkokra.
Pürésítsük a burgonyalevest, és keverjük bele a creme vega-t. Tetszés szerint Ízesítsük a fűszerekkel, és tálaljuk a szeletelt radicchióval és a mandulával.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?